تبلیغات
موزیک سانگ - همه چیز درباره ویزای کانادا
سه شنبه 22 آبان 1397  11:50 ق.ظ

همه چیز درباره ویزای کانادا:

تمامی فعالیت‌های سفارت کانادا به علت تعطیلی سفارت در ایران به حالت تعلیق درآمده و شهروندان ایرانی برای دریافت ویزا می‌توانند از طریق نمایندگان قانونی یا شخصا به سفارت کانادا در کشورهای همسایه از جمله سفارت کانادا واقع در آنکارا، پایتخت ترکیه، مراجعه و مراحل قانونی دریافت ویزا را طی کنند. البته با توجه به اینکه مراجعه حضوری به سفارتخانه‌های کانادا در کشورهای هم‌جوار اتلاف هزینه و زمان بر است، بنابراین ثبت نام و دریافت آنلاین ویزا معقول‌ترین و کم هزینه‌ترین و نیز سریع‌ترین راه ممکن به نظر می‌رسد.

 

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی کانادا:

مدارک: اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است.

 یک قطعه عکس جدید  ۳٫۵*۴٫۵ رنگی با زمینه سفید.

 ترجمه شناسنامه.

 ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر .

در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.

 تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه.

 مدارک مالی:

 شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی  با مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و پرینت ۴ ماه اخر یک ماه است.)

 ترجمه اسناد ملکی.

 مدارک شغلی:

کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی

کارفرمایان: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین

تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه

مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه

بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.)

 دعوت نامه، شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر (دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد.

 مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی(Canadian Birth Certificate)  یا کارت اقامت(PR Card)  از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتیNotice of) (Assessment  و فرم های T4 یا T1 تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

 در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است.

 ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.

 کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و ترجیحا به تایید دادگستری برسند.

پروسه زمانی بررسی و عیب یابی و رفع آن توسط کارشناسان ویزا724 به کمک خود شما عموما 1 الی 2 هفته به طول می انجامد. بعد از تکمیل مدارک و تکمیل فرم درخواست ویزا و تاییدیه شما، نامه انگشت نگاری در اختیار شما قرار داده می شود و شما تا یک ماه فرصت دارید به محل موردنظر مراجعه نمایید.  در حال حاضر انگشت نگاری برای ویزای کانادا نیاز به تعیین وقت سفارت ندارد و شما در این بازه زمانی 1 ماهه میتوانید برای انجام انگشت نگاری اقدام کنید. پس از انجام انگشت نگاری باید منتظر جواب سفارت بمانید. این جواب دهی سفارت از 3 روز تا 90 روز ممکن است طول بکشد، اما در هر زمان که سفارت نتیجه رو اعلام کنه در عرض کمتر از 1 ساعت ما نتیجه رو به شما اعلام می کنیم . اگر جواب منفی باشد، نامه سفارت مبنی بر رد درخواست در اختیار شما قرار داده می شود و اشکالاتی که به پرونده گرفته شده توضیح داده می شود  و در صورت امکان نسبت به رفع اشکالات اقدام میشود. اگر هم جواب مثبت باشد، پاسپورتتان را در اختیار ما قرار می‌دهید تا نسبت به تحویل آن به سفارت اقدام کنیم.

 

درباره ویزای کانادا

 

 

 

انواع ویزای کانادا:

 

  1. ویزای کانادا توریستی
  2. ویزای کانادا 5 ساله
  3. ویزای کانادا تحصیلی
  4. ویزای کانادا مطالعاتی
  5. ویزای کانادا شغلی
  6. ویزای کانادا سرمایه گزاری

 

ویزای کانادا توریستی:

این نوع از ویزای کانادا طبق درخواست مسافر دارای اعتبار و مدت اقامت می‌باشد. این نوع از ویزای کانادا بسیار برای تسهیل دریافت ویزای 5 ساله کانادا موثر است. با داشتن مدارک کامل و ارائه به موقع آن به سفارت کانادا دریافت ویزای کانادا توریستی، کمتر از 1 ماه زمان می برد.

ویزای کانادا 5 ساله:

توصیه می‌کنیم برای دریافت این نوع از ویزای کانادا، ویزای شینگن یا ویزای کانادا توریستی رو قبلا در پاسپورت خود داشته باشید و سپس برای دریافت ویزای کانادا 5 ساله اقدام نمایید.در ویزای کانادا 5 ساله باید فرد دعوت کننده دارای درآمد بالایی که کشور کانادا برخوردار باشد که تضمین کننده تامین مسائل مالی زندگی شما در کانادا باشد. یعنی دارای حداقل حقوق پایه در ماه 2000 دلار باشد. برای دریافت ویزای کانادا 5 ساله، مدارک فردی که دعوتنامه را ارسال می‌کند الزامی بوده و مورد بررسی دقیق سفارت قرار میگیرد. فرد دعوت کننده موظف است که برای فرد دعوت شده در کانادا بیمه خدمات درمانی 1 ساله تهیه نماید.

ویزای کانادا تحصیلی:

کانادا، دارای سطح بسیار بالایی از لحاظ علمی می‌باشد. و همین طور دارای دانشگاهای معتبر در سطح بین الملل است. تحصیل در دانشگاههای کانادا قطعا راه پیشرفت علمی را تسهیل می‌کند. کانادا شرایط بسیار مساعدی برای کسانی که طرحهای اقتصادی و علمی دارند فراهم می‌سازد. برای دریافت ویزای کانادا تحصیلی فقط کافیست ثابت کنید برای کانادا از لحاظ علمی مفید هستید یا اگر قصد تحصیل در کانادا را دارید دارای سطح علمی بالایی هستید.

مدارک لازم برای ویزای کانادا تحصیلی:

مدرک پذیرش : باید نامه پذیرش را مدرسه یا دانشگاه کامل کرده و آن را برایتان بفرستند و شما باید نامه اصلی را با فرم مجوز تحصیلی پر کرده و بفرستید.

مدرک شناسایی : پاسپورت خود و همراهان و۲ قطعه عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.

مدارک مالی :

 نامه ی بانک از کانادا (اگر پولتان را به کانادا فرستاده اید).

 نامه وام دانشجویی از موسسه مالی.

 نامه تمکن مالی ۴ ماه اخیر.

 نامه ی تمکن مالی به همراه مبلغ مبدل به دلار کانادا.

 فیش واریزی تحصیل.

 نامه ی مالی ساپورت کننده چه شخصی باشد چه موسسه.

مدارک لازم برای ورود به کانادا:

 اصل پاسپورت معتبر.

 نامه دریافتی از سفارت مبنی بر تایید شدن مجوز تحصیلیتان.

 نامه پذیرش از دانشگاه.

 مدارک مالی که شما طی مدت اقامتتان در کانادا ساپورت کند.

 نامه رفرنش سفارت.

در برخی موارد ممکن است افسر ویزا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند. گواهی عدم سوء پیشینه برای شما و اعضای خانواده ای که بالای 18 سال دارند الزامی است.

 

ویزای کانادا مطالعاتی:

کشور کانادا برای جذب تفکرات و طرحهای علمی ، تسهیلاتی به منظور ارائه ویزای فرصت مطالعاتی به واجدین شرایط، اعطا می کند. متقاضیان میتوانند پس از دریافت پذیرش از دانشگاه، موسسه علمی و یا مراکز هنری کانادا، جهت دریافت ویزا اقدام نمایند. از آنجائیکه این ویزا در رده بندی خاصی بین ویزاهای تحصیلی و کاری جای میگیرد، انتخاب نوع صحیح ویزا از اهمیت زیادی در پروسه اقدام برای ویزای فرصت مطالعاتی برخوردار است.

اکثر مسافران باید جهت دریافت ویزای کاری اقدام نمایند و برحسب مورد که آیا در حین دوره از استاد و مرکز آموزشی مقصد حقوق دریافت می کنند یا خیر، باید فرم های مربوطه را تکمیل و هزینه های مرتبط را به اداره مهاجرت کانادا پرداخت نمایند. در برخی موارد با توجه به طول مدت دوره و ماهیت علمی یا پژوهشی آن می توان برای سایر ویزاها، مانند ویزاهای تحصیلی و یا حتی ویزیتور عادی اقدام نمود. کسانی که برای دریافت این ویزا اقدام می کنند معمولا از شرایط علمی ، پژوهشی و فرهنگی خاصی برخوردار هستند و می توانند دانش اکتسابی خود را در اختیار سایر همکاران و هم رشته ای های خود قرار دهند.

مدارک لازم برای ویزای کانادا مطالعاتی:

ترجمه شناسنامه.

ترجمه اسناد ملکی.

 ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.)

ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و ترجمه ریز نمرات آخرین مقطع تحصیل.

اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است.

 یک قطعه عکس جدید ۵*۴٫۵ رنگی با زمینه سفید.

 تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه

 مدارک مالی، شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریزپرینت ۴ ماه اخر یک ماه است.)

 مدارک شغلی برای کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی.

کارفرمایان: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین

بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.)

 گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن.

 رزومه کامل و عکس دار با ذکر تمامی تاریخ ها و سوابق شغلی در صورت موجود بودن.

 نامه پذیرش از دانشگاه کانادایی.

نامه از دانشگاه محل تحصیل یا وزارت علوم (ایران) مبنی بر اینکه شما را حمایت مالی می کنند.

 فرم LMIA.

 رسید پرداختی ۲۳۰ دلار که از کانادا پرداخت شده باشد.

 ارائه مدرک زبان معتبر، در صورت لزوم.

 کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و به تایید دادگستری برسند.

ویزای کانادا شغلی:

ویزای کانادا شغلی یا همون ویزای کار کانادا، برای آن دسته از افرادی ایست که قصد مهاجرت به کانادا را دارند. دریافت ویزای کار کانادا بسیار دشوار است، اما اگر به صورت موقت در کانادا مشغول به کار شوید و شما فرد مفیدی برای کشور کانادا باشید میتوانید درخواست اقامت دائم کنید.

در صورتی که ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز را کسب کنید واجد شرایط اخذ ویزای شغلی کانادا هستید، فاکتورهایی که برای شما امتیاز می آورد:

 مهارت در زبان انگلیسی یا فرانسه

 میزان تحصیلات

 تجربه کاری

 سن

 پیدا کردن کارفرما در کشور کانادا

 سازگاری با محیط زندگی

 

ویزای کانادا سرمایه گذاری:

یکی از روشهای دریافت ویزای کانادا، روش سرمایه گذاری در کشور کاناداست که شرایط خاص خود را دارد و اگر واجد شرایط باشید می‌توانید ویزای سرمایه گذاری کانادا درخواست نمایید.

شرایط دریافت ویزای کانادا سرمایه گذاری:

داشتن دارایی بالغ بر  دلار کانادا ۱٫۶۰۰٫۰۰۰

شما باید تعهد دهید تا مبلغ ۸۰۰٫۰۰۰ دلار در کانادا سرمایه گذاری کنید و این مبلغ تا ۵ سال نزد دولت کانادا خواهد ماند.

همچنین شما باید نشان دهید که به اندازه کافی پول برای پشتیبان مالی خود و خانواده در کانادا خواهید داشت.

داشتن حداقل ۳۵ امتیاز از ۱۰۰ که این امتیازها بر اساس موارد زیر تعیین می شود:

سن

تحصیلات

تجربه کاری

میزان سطح دانش زبان انگلیسی یا فرانسه

انطباق فرد متقاضی با محیط کانادا

 

ویزای کانادا

 

 

چند دلیل که باعث رد درخواست ویزای کانادا می‌شود:

دلیل عمده رد درخواست ویزای کانادا تشخیص افسر(آفیسر) ویزای سفارت کاناداست. به این دلیل که شما نتوانسته اید افسر را قانع کنید که به صورت موقت در کانادا مانده وفقط قصد سفر دارید. بنابراین باید برنامه ریزی شده نسبت به اخذ ویزای کانادا اقدام کنید. در صورتی که افسر ویزای کانادا شما را ریجکت کند اقدام مجدد برای دریافت ویزای کانادا سخت تر خواهد شد پس اولین درخواست بسیار مهم است.

 1. رد درخواست ویزای کانادا توریستی:

اگر شما قصد دریافت ویزای توریستی کانادا رو دارید باید بدونید به دلایل زیر افسر ویزای کانادا میتونه ویزای شمارو ریجکت کنه

الف) نداشتن تمکن مالی برای تامین هزینه های سفر

ب) نداشتن تمکن مالی فرد دعوت کننده برای تامین هزینه های سفر شما

ج) قانع نشدن افسر ویزا برای اینکه شما قصد اقامت در کشور کانادا را ندارید.

د) داشتن سوء پیشینه

ه) پاسپورت سفید (تاکنون سفر خارجی نرفته باشید)

و) نداشتن برنامه دقیقی برای سفر.

ز) عدم سلامت مدارک درخواست شده و یا جعلی بودن آنها

 2. رد درخواست ویزای کانادا تحصیلی:

معمولا متقاضی ویزای تحصیلی کانادا پس از رد درخواست با این متن رو به رو خواهد شد:

بر اساس قوانین مهاجرت به کانادا متقاضی باید تصمیم خود برای بازگشت به کشورش پس از تحصیل در کانادا را نشان دهد. شما باید به افسر ویزا ثابت کنید که واجد شرایط قوانین ویزا بر اساس بند ۱۲ قانون هستید و همچنین باید اثبات کنید که دارای تمکن مالی برای پرداخت هزینه های شهریه و هزینه های زندگی خود در کانادا هستید. پس از بررسی دقیق تمامی مدارکی که برای ما ارسال کردید، ما قانع نشدیم که شما واجد شرایط برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا هستید و یا مدارک شما به صورت کامل برای ما ارسال نشده است. بنابراین با درخواست ویزای کانادا تحصیلی شما مخالفت می‌گردد.

اقدامات پس از رد درخواست ویزای کانادا:

بسیاری از متقاضیان ویزای کانادا سوال می‌کنند که پس از رد درخواست ویزای کانادا چه راه کاری هایی وجود دارد؟ آیا پس از رد درخواست ویزای کانادا امکان درخواست مجدد وجود دارد؟‌ دلایل رد درخواست ویزای کانادا چیست؟‌

بارها  تجربه شده است که متقاضی ویزای کانادا که در بار اول رد شده در دفعات بعدی موفق به اخذ ویزا گردیده است. مساله اصلی، دانستن این که دلیل اصلی مردودی پرونده ویزای کانادا چه بوده و اینکه افسر ویزا دقیقا به چه دلایلی ویزا را رد کرده است بسیار حائز اهمیت است. نامه رد درخواست که پس از انگشت نگاری در دفاتر وکالتی صادر می‌شود معمولا موارد کلی و جنرال را مورد اشاره قرار می‌دهد که این موضوع کمک دقیقی به متقاضیان جهت برطرف کردن مشکلات پرونده نمی‌کند. در این موارد امکان دریافت اطلاعات دقیق مبنی بر نظر افسر ویزا در هنگام رد درخواست پرونده وجود دارد و بر اساس آن متقاضی میتواند رویکرد افسر ویزا را نسبت به پرونده بداند. با دانستن دلایل اصلی رد درخواست ویزا، متقاضی میتواند شانس خوبی برای قبولی در دفعات بعدی داشته باشد. توجه داشته باشید که هرگز بدون ایجاد تغییر در پرونده درخواست مجدد ویزا ندهید زیرا به احتمال زیاد مجددا درخواست ویزای شما رد خواهد شد.

 

منبع : https://visa724.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D9%87%D9%85%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%B2-%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AF


  • آخرین ویرایش:سه شنبه 22 آبان 1397
نظرات()   
   
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر